Bel voor meer informatie: 014-755025

Paardenvoer

Het pakket van HORSEFOOD 'the best' paardenvoeders bestaat uit een aantal kwaliteitskenmerken. Zo wordt er in alle voeders uitsluitend gewerkt met plantaardige grondstoffen van een constante 1e kwaliteit. Samen met de parate kennis en een optimalisatieprogramma zijn maatwerkvoeders ontwikkeld van veulen tot sportpaard. Daarbij ligt de nadruk op voortdurende innovatie en de controle op de gebruikte grondstoffen en het productieproces. De recepten worden compleet gemaakt en verrijkt met gecoate vitaminen, chelaten en op de dieren afgestemde premixen. Door de naleving op de ondertekening van het FNM-convenant kunnen wij u garanderen dat schadelijke stoffen, zoals theobromine en cafeïne, ruimschoots onder het gestelde wettelijke maximum blijven. Door de genoemde voorwaarden kunnen wij de volgende stellingen waarmaken.

- Kwaliteit boven alles
- Maatwerkpakket, van veulen tot sportpaard
- Innovatief & inspelend op marktbehoefte

Het HORSEFOOD 'the best' assortiment wordt door ons aangevuld met diverse graanmixen en muesli’s. Hierin worden diverse granen gebruikt van een goede kwaliteit en in een aantal gevallen hebben deze granen een behandeling ondergaan. Zo bevatten de meeste mixen geplette granen en aan enkele zijn ontsloten granen toegevoegd voor een nog betere vertering. Deze mixen zijn bedoeld ter vervanging van brokken in het rantsoen. Niet extra verstrekken omdat de paarden anders te veel energie binnenkrijgen. Van Gorp Diervoeders volgt de ontwikkelingen in de paardensport op de voet. In een aantal situaties kan er behoefte zijn aan aanvullingen op het rantsoen. De extra behoeften kunnen zijn: extra vitaminen, hogere dosis sporenelementen of aanvullingen welke preventief ingezet kunnen worden. Hiervoor zijn door ons een aantal supplementen ontwikkeld om hierin te voorzien.

HORSEFOOD 'the best' bestaat uit een groot aantal smakelijke en met zorg samengestelde voeders, in de vorm van brokken, mixen en supplementen.

Elke dag kunt u voor uw paard een uitgebalanceerd menu samenstellen. Uw paard wil toch alléén smakelijke, gezonde en zuivere producten eten!
 

Paardenbrokken

  Gewicht (Richt)Prijs
Paardenbrokken onderhoud 20 kg € 7,75
Prestatiebrokken 20 kg € 9,90
Conditiebrokken 20 kg € 9,00
Basis- Sportbrokken 20 kg € 8,35
Jaarling/Merriebrokken 20 kg € 10,60
XP-EO Gistbrokken 20 kg € 11,10
Veulenbrokjes start 20 kg € 13,00
Merriebrokken betacaroteen 20 kg € 12,25
Kernmix brokken 20 kg € 10,80
Slobbermeel 20 kg € 12,90
Mais-Lijnzaadbrok 20 kg € 11,60
Fryske-hynderbrokken 20 kg € 11,25
Omega-3 power mix 20 kg € 14,80
     

© Copyrights - Manège Groenendijk Dessel